Povestea wrap-ului magic

Pentru că am adorat tot timpul să o port pe cea mică, am ţinut foarte mult să scriu un articol despre acest lucru. Nu sunt calificată să vă spun cum ajută purtatul sau ce sistem este potrivit şi care nu, însă vă pot spune ce am simţit.

Sursă foto: Ion Angelica

Am purtat-o pe cea mică în wrap elastic la început, apoi în wrap tai, apoi în SSC, ca acum să descopăr un wrap ţesut, pe care îl pot folosi ca sling. Acest wrap a “poposit” în casa noastră, exact când situația e devenit mai tensionată, când cea mică nu îşi dorea decât să stea în brațele mele, noi suntem destul de ocupaţi, iar wrap-ul a salvat situația.

Cea mică este mai liniştită când o adorm în sling, atât timp cât stă la pieptul meu şi are lapte la discreţia ei. Vă las să citiţi povestea, am scris-o dorind cumva să mulţumesc celor ce au inventat acest mod de a purta bebelușii, cât şi celor ce promovează acest concept.

“A fost odată ca niciodată, o căsuță nu foarte îndepărtată, unde locuiau un ştrumf, o ştrumfiţă şi o bebelină ştrumf. Era un loc unde plânsetele, urletele şi răcnetele, împotrivirile, suspinele şi frustrările “domneau liniştite”. Micuţa ştrumf, Clara, era tot timpul supărată, nimic nu părea să o mulţumească, decât brațele mamei, care erau mereu ocupate. Cu spălatul vaselor gigantice, cu strânsul avalanşelor de jucăriilor, cu călcatul kilometrilor de rufe şi gătitul tonelor de oale cu mâncare. Mama părea că are vreo 6-8 braţe atunci când făcea treabă, dar nici unul pentru micuţa care dorea puţină dragoste.
Într-o zi, o zână bună trecu pe lângă căsuţa acestora, devenind foarte tristă văzând acestea. S-a gândit să facă o magie. S-a dus pe câmpii şi a cules puţin bumbac moale, a vizitat cele mai bune locuri de unde a luat fire de mătase extrem de rezistente, a spus formula magică:” Hocus pocus!”, ca la sfârşit să arunce puţin praf de somn. În faţa ei a apărut un wrap minunat, care avea să ofere multe somnicuri liniştite.

Zâna cea bună l-a luat şi s-a dus să îl lase familiei de ştrumfi, care avea sigur mare nevoie de el.
Aceştia nu au ştiut la început cât de util le va fi sau cum să îl folosească, noroc că zâna cea bună a lăsat un bilet cu ceva instrucţiuni.

Atmosfera din casa ştrumfilor s-a schimbat simţitor. Cea mică era mereu cu zâmbetul pe buze, chiar şi când dormea, era mereu aproape de mama ei, care acum îşi putea face treburile liniştită. Așadar, oalele gigantice au dispărut, avalanșele de jucării s-au rărit, kilometrii de rufe de călcat au devenit metrii, tonele de oale cu mâncare au devenit olicele drăguţe cu mâncare mereu proaspătă.

Acum mama putea să îşi adoarmă puiul de ştrumf, în timp ce o legăna pe melodia lor preferată de somn, fără dureri de spate, fără împotriviri din parte micuţei.
Totul era schimbat în casa acestora, graţie wrapului magic adus de zâna cea bună, căreia i-au mulţumit.
Sfârşit.”

Dacă vă place articolul şi rezonaţi cu el, nu uitaţi să daţi un Share prietenilor voştri. Mulţumesc!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s