Doamna Gina Marioneta

  Am cunoscut-o în Parcul Tăbăcărie pe această încântătoare doamnă, care singură s-a prezentat ca doamna Gina Marioneta. Am fost uşor amuzată, însă foarte încântată să găsesc pe cineva care face marionete din materiale moi, frumos colorate şi prietenoase cu cei mici. Fetița mea a fost total cucerită de marionetele doamnei Gina, ba chiar şi-a ales-o pe Clopoțica. 

   Nu au sens cuvintele pentru a o descrie pe dânsa, pot spune doar că am simțit dragostea pe care o are pentru ceea ce face, pentru copii şi pentru frumos în general. Am ales să vă scriu despre această doamnă şi ceea ce face ea, aflând că nu are nici măcar posibilitatea să îşi promoveze frumoasele creații pe internet, motivând că nu are suficienți bănuți. 

   Vă ataşez mai jos pozele cu câteva lucrări ale dânsei şi câteva date de contact pentru cei care doresc să achiziționeze frumoasele marionete pentru cei mici.

Doamna Gina Țuțuianu- 0731135787

P.S. Pentru cei care merg vara aceasta în Parcul Tăbăcărie, o puteți găsi pe doamnă zilnic acolo între orele 18:00-20:00. De obicei stă la intrarea dinspre Bulevard, cea de la mijlocul parcului, însă cel mai bine o sunați pe dânsa.
          Sursă foto: Ion Angelica

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s