Magia nu are vârstă alături de Juxi Magic

Azi am să vă povestesc despre un spectacol foarte draguț la care am participat toată familia şi ne-a plăcut enorm. Am râs, am învățat câte ceva despre timp şi responsabilități, ba chiar am plecat şi cu două premii.

                Sursă foto: Juxi Magic

Este vorba despre Juxi Magic, o echipă de oameni talentați despre care am aflat curând, dar care m-au cucerit. De ce spun asta? Pentru că am mai fost cu cea mică la spectacole, însă nu am văzut-o atât de atentă, fascinată şi entuziasmată ca acum. Cred că vreo 2 zile ne-a povestit despre domnul Cesuleț Timpulescu şi despre cum dorea să devină şoarece. A devenit povestea noastră înainte de culcare.

              Sursă foto: Juxi Magic

Nu am să vă povestec prea mult despre spectacol, pentru că nu are nici un farmec dacă nu mergeți să îl vedeți alături de piticii voştri, însă vă pot spune că prețul unui bilet este unul foarte rezonabil şi anume 20 lei de copil, adulții putând veni gratuit, iar spectacolele se desfăşoară în diverse locuri din Bucureşti. Ce mi-a plăcut foarte mult este faptul că spectacolul a fost unul interactiv şi în aer liber. Da, căutam aşa ceva pentru fetița mea şi da face toți banii. 

           Sursă foto: Ion Angelica

La sfârşitul spectacolului am fost delectați şi cu o melodie drăguță, dar cel mai important este că cei mici chiar au simțit magia despre care cei de la Juxi Magic vorbeau. Erau toți acolo implicați în poveste, până şi fetița mea care are abia 2 ani, simțea nevoia să se implice. 

           Sursă foto: Ion Angelica

Frumos spectacolul, felicitări echipa Juxi Magi! Dragii mei, vă invit pe pagina lor de Facebook Juxi Magic pentru a afla când vor avea următorul eveniment. Vă îmbrățişez şi nu uitați să dați un Share prietenilor! Mulțumesc!

          Sursă foto şi video: Ion Angelica

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s