Play with me

Ce este “Play with me!” ?

Pwm este un loc de joacă şi socializare în limba engleză pentru pitici cu vârste între 6 luni şi 3 ani.

27658078_1984308648498475_8936370300630387527_n

Sursă foto: Ion Angelica

Cum a luat naştere?

Programul a luat naștere o dată cu apariția fetiţei mele în viața mea. Mi-am dorit să aibe un loc unde să fie în compania altor copii, să învețe limba engleză şi să se joace. Doresc un loc unde să nu primească bulinuţe pentru că a colorat frumos şi nici să fie pedepsită pentru că nu a stat cuminte pe scăunel.

Ce aduce nou Play with me ?

 • În primul rând, este un loc de joacă unde cei mici se simt liberi să exploreze şi să se joace în timp ce sunt expuşi la o a doua limbă: limba engleză.
 • Ei dictează ritmul şi nivelul cursurilor. Spun acest lucru deoarece, cei mici nu au vârsta necesară pentru a sta liniştiți într-un loc, iar atenția lor este limitată, aşa încât am creat aceste cursuri special pentru ei.
 • La fiecare curs eu sunt atentă la nevoile lor (ex: dacă în timpul cursului observ că îşi doresc mai mult să se mişte, voi pune accent pe astfel de activități) şi le ascult cererile cu mare atenție.
 • Cei mici mă stimulează să mențin sau să ridic nivelul cursurilor, în funcție de cum vor evolua.
 • Cursurile Pwm sunt exclusiv în limba engleză, iar părinții devin simpli privitori sau pot participa alături de cei mici.
 • Pentru că mi-am dorit un mediu baby friendly, asta am făcut, aşa încât vă pot spune clar că încurajez mamele să alăpteze chiar în timpul cursului dacă cel mic doreşte.
 • Materialele folosite sunt diverse: jucării de tip Montessori sau clasice, materiale create de mine din lucruri reciclate, carți Usborne şi nu numai, melodiile celor de la Super simple songs, dar şi altele.
 • Am creat un canal de Youtube, unde încarc regulat clipuri filmate de părinți la curs (Prin ochii părinților), dar şi cele puse de mine (Miss Angi) sau Miss Oana. Am creat rubrica “Prin ochii părinților” pentru ca toată lumea să poată vedea care este atmosfera la cursuri, cam cum se desfăşoară ele, cum se simt părinții la cursuri, dar şi piticii lor. Pentru a vedea clipurile video, puteți da click aici.

Sursă foto: Ion Angelica

Care sunt credințele după care mă ghidez când vine vorba de Pwm?

 • Pun accentul pe calitate, nu pe cantitate. Asta înseamnă că voi face grupe de maxim 8 copii.
 • Cei mici nu vor fi recompensați pentru “cumințenia” lor şi nici nu vor fi pedepsiți pentru “obrăznicia” lor. Eu nu etichetez copii ca fiind buni sau răi, cuminți sau obraznici etc., aşa încât ei nu vor primi bulinuțe. Îi voi încuraja mereu să descopere lucruri noi şi mă voi bucura alături de ei pentru reuşitele lor. Deasemenea, nu voi încuraja sau practica pedepsele la cursuri.
 • Cei mici se vor juca şi vor învăța în ritmul lor, fără a fi presați. Aici mă refer în general la copiii care, deşi vin însoțiți de părinți, aleg să participe de pe margine. Şi acest mod de a nu participa alături de ceilalți este un mod de a învăța limba engleză.
 • Totul se predă aplicat, cu ajutorul: muzicii, dansului, cititului de poveşti, jocurilor, micilor ateliere etc.

Sursă foto: Ion Angelica

 • Cursurile au o ambianță plăcută, liniştită, veselă.
 • Regula de bază este: Ne jucăm şi învățăm!
 • Cursurile sunt structurate în aşa fel încât la sfârşit, cel mic să poată pleca liniştit cu mami şi cu tati acasă sau cu bunicii, bona etc. Un curs are durata între 20-40 de minute, în funcție de grupă, urmat de joacă liberă, ocazional cu mici gustărele. Cei mici pot socializa, mamele se pot relaxa, bea un ceai, socializa cu alte mame sau citi o carte (beneficiez de o mini bibliotecă cu cărți interesante) în timp ce piticii se joacă. Tații, bunicii sau bonele la fel, în funcție de cine îi acompaniază pe cei mici.
 • Încurajez vorbitul limbii engleze şi acasă, aşa încât pun mereu la dispoziție melodiile folosite la curs şi tot ce au nevoie părinții (iar eu pot oferi).
 • Încurajez familiile cu mai mulți copii să participe liniştiți la cursuri, deoarece acest lucru nu este un impediment. Familiile care au de la 2 copii în sus, iar unul dintre ei are sub 3 ani şi participă la cursurile Pwm, poate veni alături de frații sau surorile mai mari. Vom căuta împreună soluția potrivită în aşa fel încât cel mic să participe liniştit la cursuri, iar cel mare să fie şi el ocupat cu o activitate independentă pe parcursul cursului. Tot ce trebuie să faceți este să anunțați cu o săptămână înainte, ca educatorii Pwm să fie pregătiți. Această opțiune este un fel de mini-baby parking, iar prețul este unic atât în Constanța, cât şi în România de 10 lei/copil/şedință. Deasemenea, părinții ce au un copil sub 3 ani şi participă la cursurile Pwm, dar are şi un frate/soră sub 6 luni, vor putea veni liniştiți cu cei mici la curs. Bebeluşii sub 6 luni au gratuitate la cursuri.

26734443_1975777169351623_3671300831085517081_n

Sursă foto: Oana Dobre

Unde se vor ţine aceste cursuri?

***La Constanța: str. Tudor Vladimirescu, nr. 37 în clădirea BB Center. Persoana de contact este Oana Dobre: 0752232993 .

Grupa 1. În fiecare joi de la 10:00-11:00.

Grupa 2. În fiecare joi de la 17:00-18:00.

Grupa 3. În fiecare joi de la 18:00-19:00.

Grupa 4. În fiecare vineri de la 10:00-11:00.

Momentan grupele sunt mixte (6 luni-3 ani), deoarece Play with me Constanța a suferit câteva schimbări.

***La Bucureşti: Strada Colței, nr. 5, București (zona Universitate). Persoana de contact este Ion Angelica (adică eu): 0724 916 128 .

Programul pentru Bucureşti:

Luni:
Grupa 1. 6 luni-1 an de la ora 10:00-10:20 curs, iar până la 11:00 joc şi socializare. Cost 30 lei şedința.

Grupa 2. 6 luni-1 an de la ora 11:00-11:20 curs, iar până la 12:00 joc şi socializare. Cost 30 lei şedința.

Marți:
Grupa 1. 1-2 ani de la ora 11:00-11:30 curs, iar până la 12:00 joc şi socializare. Cost 30 lei şedința.

Grupa 2. 1-2 ani de la ora 12:00-12:30 curs, iar până la 13:00 joc şi socializare. Cost 30 lei şedința.

Duminică:
Grupa 2-3 ani de la ora 11:00-11:40 curs, iar până la 12:00 joc şi socializare. Cost 35 lei şedința.

*Pentru părinții cu doi copii ce au vârste diferite, prețul este unic, cel de babyparking, 25 lei de copil, în cazul în care părinții vor să vină la curs cu amândoi la aceeași grupă. Dacă copii sunt aduși separat, adică fiecare la grupa de care aparține în funcție de vârstă, se va aplica tariful normal pentru fiecare în parte.

**Bebelușii sub 6 luni participă gratuit.

Pentru mai multe detalii poți suna la numărul de telefon 0724916128 sau trimite un mail pe adresa playwithmeromania@gmail.com.

Adresa: Strada Colței, nr. 5, București (zona Universitate, la 5 minute de gura de metrou).

Participarea la curs se face pe bază de înscriere cu maxim o zi înainte. Numărul de locuri este limitat (8 locuri).

Așadar, vă invit să vă jucați alături de noi, unde vom învăţa cu mic, cu mare, limba engleză sau alte limbi străine interesante.

14729204_1767174480211894_7188001854819521058_n

Sursă foto: Ion Angelica

Advertisements

7 thoughts on “Play with me

  • Bună seara! Ați lăsat foarte puține detalii. Să înțeleg că sunteți interesate de Play with me Constanța? Aveți numărul Oanei Dobre care se ocupă. Vă rog să îi dați un telefon şi să stabiliți toate detaliile. O seara bună vă urez!

   Like

 1. Pingback: Mic ghid-cum să îl ajuți pe cel mic să devină bilingv | Părințeală

 2. Pingback: DIY. Cum creăm o albinuță pentru toddleri | Părințeală

 3. Pingback: 10 activități pentru toddleri (2) | Părințeală

 4. Pingback: DIY. Cum creăm o albinuță pentru toddleri – Play with me România

 5. Pingback: Mic ghid-cum să îl ajuți pe cel mic să devină bilingv – Play with me România

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s